Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin Compartir en Google+ Compartir en Whatsapp
Àrea Restringida
Twitter ACDI
II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya
Associa

Actualitat. Congressos i Jornades

VI Fòrum Pensament ACDI: Potenciant la cultura en recerca infermera des de les Direccions

VI Fòrum Pensament ACDI: Potenciant la cultura en recerca infermera des de les Direccions

Dimarts, 23 de maig de 2017. Sala d’actes Farreras Valentí, Hospital Clínic de Barcelona (C/Villarroel, 170. 08036 Barcelona)

16:00 h. Benvinguda i Presentació 

Sra. Gemma Martínez, Directora Infermera de l’Hospital Clínic de Barcelona 

Dra. Adela Zabalegui, Vocal de l’ACDI i Subdirectora de Recerca i Docència de Direcció Infermera de l’Hospital Clínic de Barcelona

16:05 h. Conferència: La potenciació de la recerca infermera des del Departament de Salut  i des dels Instituts de recerca.  

Dr. Antoni Andreu, Director General de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Dr. Elías Campo, Director de Recerca i Innovació de l’Hospital Clínic i Director de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

16:45 h. Debat

17:00 h. Taula rodona: Recerca infermera com a base científica per a la salut de la ciutadania

Moderadora: Dra. Adela Zabalegui, Vocal de l’ACDI i Subdirectora de Recerca i Docència de de Direcció Infermera de l’Hospital Clínic de Barcelona.

  • Trajectòria investigadora d’infermeria: realitat o ficció. Dra. Ester Risco, Infermera de suport a la recerca de l’Hospital Clínic de Barcelona.
  • Quins elements impulsadors té per fer investigació? Sra. Gemma Berga, Infermera Hemodinàmica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.  
  • Què li va motivar per fer la tesi doctoral? Dr. Jordi Adamuz, Infermer clínic de suport a la recerca i als sistemes d’informació de l´Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona.  
  • Quin valor afegit proporciona la investigació a la pràctica assistencial? Dra. Xènia Sist, Cap d’Àrea d’Infermeria Malalt Crític i UGA de l’Hospital General de Granollers. 
  • Com podem motivar al personal infermer cap a la recerca? Sra. Ángela ArranzCap de Gestió Infermera de l´Institut Clínic de Ginecologia, Obstetricia i Neonatologia (ICGON) de l’Hospital Clínic de Barcelona.
  • Perspectiva del ciutadà sobre la Investigació Infermera. Dra. Cristina ReyAdjunta a la Direcció d’Atenció Primària. Institut Català de la Salut, Tarragona.

18:30 h. Debat obert

19:00 h. Cloenda 

 

Es pot seguir la jornada a través del hashtag #recercaACDI

Twitter: @Infermeres_ACDI

Descarregar Certificat

Galeria Fotogràfica

Clic en la foto per ampliar. Clic en Guardar Foto per guardar

ACDI: C/ Galileo, 303-305. 08028 Barcelona. Espanya  |  secretaria@acdi.cat - juntadirectiva@acdi.cat  |  tel.: +34 902 190 848 - Fax: +34 902 190 850
Desenvolupament Web: GRUPO FERPUSER