ÚLTIMA HORA

Galeria Fotogràfica

Descarrregar Crèdits de Formació

Comitès

Plànol de situació

Acreditación de Formación Continuada

Activitat acreditada amb 1 crèdit pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries amb nº d'expedient: 09/022810-IN

Estimats amics i companys:

Un cop finalitzat el II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya, ens sentim realment satisfetes del resultat obtingut.

En primer lloc volem agrair a tots els assistents l’esforç realitzat per poder participar en el congrés. Gràcies també als qui heu presentat comunicacions i / o pòsters, compartint les vostres experiències.

Agrair als ponents i moderadors la seva qualitat científica i la seva predisposició per fer-se un lloc en les seves agendes i compartir aquests dies amb nosaltres per poder afavorir l’ intercanvi científic i la difusió del coneixement infermer.

Gràcies també a les empreses i cases comercials que han participat tant en l’exposició comercial com en els tallers. La col·laboració ha estat essencial per a l’òptim desenvolupament del congrés.

Hem de ressaltar la participació dels Comitès Organitzador i Científic pel seu esforç durant tot aquest temps, treballant amb gran il·lusió per fer d’aquesta trobada una realitat.

Ens queda finalment transmetre la nostra profunda satisfacció personal i professional en concloure aquesta trobada.

Molt cordialment,

Margarita Esteve Ortega 
Presidenta del Congrés
Presidenta de l’ACDI

Concepció Cabanes Duran 
Coordinadora del Congrés
Vicepresidenta de l’ACDI

Secretaria Tècnica:

Sanicongress
Telèfon +34 902 190 848+34 902 190 848 Fax +34 902 190 850+34 902 190 850
E-mail: sanicongress@acdi.catsanicongress@acdi.cat
Desarrollo web: GRUPO FERPUSER