Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin Compartir en Google+ Compartir en Whatsapp
Àrea Restringida
Twitter ACDI
II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya
Associa

Notícies

12 de maig Dia Internacional de la Infermera

Font: ACDI // 12.05.2017

Avui 12 de maig se celebra arreu del món el dia de la infermera, és un dia per a celebrar i reivindicar el reconeixement professional i la necessitat de fer més visible la professió infermera.

El moment actual és de profunda transformació social i d’importants avenços científics i tecnològics. Apareixen canvis en les necessitats dels ciutadans i alhora es generen noves oportunitats i reptes. Les infermeres/rs hem de poder afrontar aquest temps amb tota la il·lusió com un període per millorar i per fer avançar la nostra professió.

Sens dubte, les infermeres/rs som una peça clau per assolir un sistema de salut d’excel·lència. Aconseguir aquesta fita comporta, entre altres consideracions, adequar el nombre d’infermeres per habitant, seguir creixent en la pràctica avançada i resoldre les dificultats que tenim en l’actualitat respecte a la prescripció infermera.

Necessitem un canvi profund on imperi la igualtat i es valori l’aportació que fem les infermeres/rs al servei de la salut de les persones.

Margarita Esteve, Presidenta de l’ACDI

 

ACDI: C/ Galileo, 303-305. 08028 Barcelona. Espanya  |  secretaria@acdi.cat - juntadirectiva@acdi.cat  |  tel.: +34 902 190 848 - Fax: +34 902 190 850
Desenvolupament Web: GRUPO FERPUSER