Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin Compartir en Google+ Compartir en Whatsapp
Àrea Restringida
Twitter ACDI
II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya
Associa

Notícies

L’Associació Catalana de Direccions Infermeres llença aquest mes d’abril un Curs bàsic de gestió per a comandaments infermers

Font: ACDI // 23.02.2018

L’Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI) posarà en marxa aquest mes d’abril la primera edició del Curs bàsic de gestió per a comandaments intermedis dels serveis infermers, un tipus d’oferta formativa fins ara inexistent per a infermeres interessades en el món de la gestió.

L’objectiu del curs és poder adquirir i millorar els coneixements i habilitats de gestió assistencial que permetin l’optimització dels recursos materials i humans, garantint l’excel·lència en la qualitat de les cures i amb una base humanista.

Aquest curs va ser un dels primers objectius que es va proposar l’actual Junta Directiva de l’ACDI, presidida per la Sra. Marga Esteve. El seu naixement es deu a l’esforç, l’experiència i la il·lusió compartida amb l’Escola Universitària d’Infermeria (EUI) – Sant Pau.

Un programa formatiu de qualitat

El programa formatiu del curs es divideix en cinc mòduls: I. Conceptes generals de la gestió i organització dels serveis infermers, II. Gestió de recursos, III. Gestió dels indicadors, IV. Perfil del comandament i V. Pràctiques tutelades.

Les classes teòriques es realitzaran a l’aula 1 – Sant Roc (EUI Sant Pau), del 6 d’abril al 18 de maig de 2018 en el següent horari:

  • els divendres de 9:00 hores a 14:00 hores i de 15:00 hores a 17:30 hores
  • els dissabtes de 8:30 hores a 14:00 hores

Les pràctiques clíniques es desenvoluparan amb professionals experts en el món de la gestió en diferents hospitals de Barcelona, del 22 de maig a l’11 de juny de 2018, en el següent horari:

  • Matí: de 8:00 hores a 13:00 hores, o
  • Tarda: de 14:00 hores a 19:00 hores

Es planificaran de manera individualitzada tenint en compte, sempre que sigui possible, les necessitats de cada estudiant.

Preinscripció i matrícula

El curs començarà el 6 d’abril i estarà dirigit a graduats/des i diplomats/des en Infermeria interessades a entrar en el món de la gestió bàsica. El cost del curs serà de 900 euros.

Es podrà fer la preinscripció i matrícula a través de l’EUI (www.santpau.cat/eui) a partir del 12 de març i fins el 4 d’abril (excepte del 26/3 al 2/04), o presencialment de dilluns a divendres, de 10:00 hores a 13:00 hores, a la Secretaria de l’EUI-Sant Pau.

Per a més informació us podeu enviar un correu a secretaria@acdi.cat o seui@santpau.cat.

 

Més informació

Descarregar el fitxer adjunt

ACDI: C/ Galileo, 303-305. 08028 Barcelona. Espanya  |  secretaria@acdi.cat - juntadirectiva@acdi.cat  |  tel.: +34 902 190 848 - Fax: +34 902 190 850
Desenvolupament Web: GRUPO FERPUSER