Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin Compartir en Google+ Compartir en Whatsapp
Àrea Restringida
Twitter ACDI
II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya
Associa

Notícies

Dia Internacional de la Infermera. Carta al Director de La Vanguardia: "El dia de la Infermera"

Font: La Vanguardia // 12.05.2018

Avui 12 de maig se celebra ­arreu del món el dia internacional de la Infermera; un dia per ­celebrar i reivindicar el reconei­xement professional i la neces­sitat de fer més visible la nostra professió.

El moment actual és de profunda transformació social i d’importants avenços científics i tecnològics. Apareixen canvis en les necessitats dels ciutadans i al­hora es generen noves oportunitats i reptes. Les infermeres i els infermers hem de poder afrontar aquest temps amb tota la il·lusió com un període per millorar i per fer avançar la nostra professió.

Sens dubte, som una peça clau per assolir un sistema de salut d’excel·lència. Aconseguir aquesta fita comporta, entre altres consideracions, adequar el nombre d’infermeres per habitant, seguir creixent en la pràctica avançada i resoldre les dificultats que tenim en l’actualitat respecte a la prescripció infermera. Necessitem un canvi profund on imperi la igualtat i es valori l’aportació que fa la nostra professió al servei de la salut de les persones.

Margarita Esteve i Ortega, presidenta de l´ACDI

Més informació

www

Galeria Fotogràfica

Clic en la foto per ampliar. Clic en Guardar Foto per guardar

ACDI: C/ Galileo, 303-305. 08028 Barcelona. Espanya  |  secretaria@acdi.cat - juntadirectiva@acdi.cat  |  tel.: +34 902 190 848 - Fax: +34 902 190 850
Desenvolupament Web: GRUPO FERPUSER