Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin Compartir en Google+ Compartir en Whatsapp
Àrea Restringida
Twitter ACDI
II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya
Associa

Notícies

Més de 200 infermeres gestores de Catalunya es reuneixen per abordar aspectes sobre gestió pràctica i lideratge transformador

Font: ACDI // 30.11.2018

Barcelona va reunir el passat mes de setembre a més de 200 infermeres gestores catalanes a la segona edició del Congrés de Directores Infermeres de Catalunya, organitzat per l´Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI).

Sota el lema "Avançant en gestió", la trobada científica va abordar diversos temes relacionats amb la gestió pràctica i el lideratge transformador. Es va parlar sobre la humanització de l´assistència, la importància de la retenció del talent a les organitzacions i l´impacte de la transformació digital, entre d´altres.

El congrés, presidit per Marga Esteve Ortega, presidenta del Congrés i presidenta de ACDI, es va desenvolupar en base a diverses taules rodones, conferències magistrals i tallers, en els quals van participar ponents i moderadors d´alt nivell i experiència.

El Congrés va tenir un apartat de participació dels assistents, que van poder presentar els seus treballs en format pòster digital o comunicació oral. Es van rebre un total de 98 treballs científics, dels quals 16 van optar a premi en la categoria de Millor Comunicació Oral, quedant-se desert el Premi al Millor Pòster Digital per no haver participants.

El 1er Premi a la Millor Comunicació Oral, atorgat pel Comitè Científic del Congrés, va ser per al treball "Buscant aliats per generar salut", de l´Hospital de Mataró (Barcelona).
El projecte es va basar en involucrar les associacions i entitats educatives del territori perquè es transformessin en agents actius de salut, mitjançant l´ajuda d´un grup d´infermeres.

El 2n Premi a la Millor Comunicació Oral, atorgat pel Comitè Científic del Congrés, el va rebre el treball "Programa Infosa-dem: intervenció educativa, informativa, formativa i de suport social per a cuidadors informals de persones amb demència que viuen al seu domicili" , de l´Hospital Clínic i Provincial de Barcelona.

El projecte es va basar en el desenvolupament i implementació d´una intervenció informativa, formativa i de suport social per millorar la preparació i les competències per a la cura, així com disminuir els seus efectes negatius.

Galeria Fotogràfica

Clic en la foto per ampliar. Clic en Guardar Foto per guardar

ACDI: C/ Galileo, 303-305. 08028 Barcelona. Espanya  |  secretaria@acdi.cat - juntadirectiva@acdi.cat  |  tel.: +34 902 190 848 - Fax: +34 902 190 850
Desenvolupament Web: GRUPO FERPUSER