Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin Compartir en Google+ Compartir en Whatsapp
Àrea Restringida
Twitter ACDI
II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya
Associa

Notícies

Iniciem la tercera edició del Curs de Gestió per a Comandaments Intermedis dels Serveis Infermers

Font: ACDI // 20.03.2019

S’obre el període d’inscripció i matrícula del III Curs de Gestió per a Comandaments Intermedis dels Serveis Infermers, després de l’èxit obtingut en les seves edicions anteriors.

El programa formatiu es divideix en quatre unitats teòriques: I. Conceptes generals de la gestió i organització dels serveis infermers, II. Gestió de recursos, III. Gestió dels indicadors, IV. Perfil del comandament i unes pràctiques tutelades.

La formació, que començarà el 26 d´abril i finalitzarà el 20 de juny de 2019, està dirigida a graduats/des i diplomats/des en Infermeria interessades a entrar en el món de la gestió bàsica.

El seu objectiu és el d’adquirir i millorar els coneixements i habilitats de gestió que permetin l’optimització dels recursos materials i humans, garantint l’excel·lència en la qualitat de les cures i amb una base humanista.

Aquest projecte va ser un dels primers objectius que es va proposar la Junta Directiva de l’ACDI, presidida per la Sra. Marga Esteve. El seu naixement es deu a l’esforç, l’experiència i la il·lusió compartida amb l’Escola Universitària d’Infermeria (EUI) – Sant Pau.

Dates i horaris

Les classes teòriques es realitzaran a l’aula 1 – Sant Roc (EUI Sant Pau), del 26 d´abril al 7 de juny de 2019 en el següent horari:

  • els divendres de 9:00 hores a 14:30 hores i de 15:30 hores a 17:30 hores
  • els dissabtes de 8:30 hores a 14:00 hores

Pel que fa a les pràctiques clíniques, el curs comptarà amb la participació de l’Hospital de Barcelona, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Parc de Salut Mar, el Parc Sanitari Sant Joan de Deu i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Les pràctiques es desenvoluparan amb professionals experts en el món de la gestió, de l´11 al 20 de juny de 2019, en horari de 8:00 hores a 17:00 hores.

El alumnes hauran d’escollir obligatòriament un centre diferent al seu per desenvolupar les pràctiques corresponents. 

Preinscripció i matrícula

Es pot fer la preinscripció i matrícula a través de l’EUI (http//:eui.santpau.cat) a partir d’avui, 20 de març de 2019 i fins al 2 d´abril de 2019 a través del correu electrònic cursdecomandaments@acdi.cat

Més informació

Descarregar el fitxer adjunt

ACDI: C/ Galileo, 303-305. 08028 Barcelona. Espanya  |  secretaria@acdi.cat - juntadirectiva@acdi.cat  |  tel.: +34 902 190 848 - Fax: +34 902 190 850
Desenvolupament Web: GRUPO FERPUSER