Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin Compartir en Google+ Compartir en Whatsapp
Àrea Restringida
Twitter ACDI
II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya
Associa

Notícies

Iniciem la quarta edició del Curs de Gestió per a Comandaments Intermedis dels Serveis Infermers

Font: ACDI // 28.01.2020

El proper dilluns 3 de febrer s’obre el període d’inscripció i matrícula de la quarta edició del Curs de Gestió per a Comandaments Intermedis dels Serveis Infermers, després de l’èxit obtingut en les seves edicions anteriors.

El programa formatiu es dividirà igualment en quatre unitats teòriques: I. Conceptes generals de la gestió i organització dels serveis infermers, II. Gestió de recursos, III. Gestió dels indicadors, IV. Perfil del comandament i unes pràctiques tutelades.

La formació, que començarà el 17 d’abril i finalitzarà el 19 de juny de 2019, està dirigida a graduats/des i diplomats/des en Infermeria interessades a entrar en el món de la gestió bàsica.

L’objectiu d’aquest curs és adquirir i millorar els coneixements i habilitats de gestió que permetin l’optimització dels recursos materials i humans, garantint l’excel·lència en la qualitat de les cures i amb una base humanista.

Aquest projecte va ser un dels primers objectius que es va proposar la Junta Directiva de l’ACDI, presidida per la Sra. Marga Esteve. El seu naixement es deu a l’esforç, l’experiència i la il·lusió compartida amb l’Escola Universitària d’Infermeria (EUI) – Sant Pau.

Dates i horaris

Les classes teòriques es realitzaran a l’aula 1 – Sant Roc (EUI Sant Pau), del 17 d’abril al 6 de juny de 2020 en el següent horari:

  • els divendres de 9:00 hores a 14:30 hores i de 15:30 hores a 17:30 hores
  • els dissabtes de 8:30 hores a 14:00 hores

Pel que fa a les pràctiques clíniques, el curs comptarà amb la participació de l’Hospital de Barcelona, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i la FGS Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Com a novetat, aquest any també participaran centres/ equips d’atenció primaria.

Les pràctiques es desenvoluparan amb professionals experts en el món de la gestió, del 8 al 19 de juny de 2020, en horari de 8:00 hores a 17:00 hores.

Preinscripció i matrícula

Es pot fer la preinscripció i matrícula a través de l’EUI (http//:eui.santpau.cat) a partir del 3 de febrer i fins el 31 de març de 2020, a través del correu electrònic cursdecomandaments@acdi.cat

Més informació

Descarregar el fitxer adjunt

ACDI: C/ Galileo, 303-305. 08028 Barcelona. Espanya  |  secretaria@acdi.cat - juntadirectiva@acdi.cat  |  tel.: +34 902 190 848 - Fax: +34 902 190 850
Desenvolupament Web: GRUPO FERPUSER