Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Linkedin Compartir en Google+ Compartir en Whatsapp
Àrea Restringida
Twitter ACDI
II Congrés d’Infermeres Directives de Catalunya
Associa

Notícies

Descompte especial per a socis ACDI al 44 Congrés Internacional d’Hospitals

Font: ACDI // 06.03.2020

La 44a edició de l’IHF World Hospital Congress, que tindrà lloc a Barcelona del 2 al 5 de novembre de 2020, impulsat per l´organització d´associacions d´hospitals i institucions sanitàries d´arreu del món, International Hospital Federation (IHF) i la Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), compta amb el suport de l’Associació Catalana de Direccions Infermeres (ACDI).

L’ACDI, com a entitat col·laborada, podrà gaudir d’un descompte de 100 euros en la quota d’inscripció utilitzant el codi IHFPartner20. Aquest codi l’haurà d’aplicar dins el formulari d’inscripció.

D´altra banda, recordar-vos que aquells que hagueu presentat un projecte com a comunicació oral acceptat teniu un 40% de descompte i per pòster 25%, CODI que rebreu quan us comuniquin l’acceptació.

Sota el lema «People on board, transforming healthcare. Future is now» (Persones a bord, transformant el sistema de salut. El futur és ara), l’IHF World Hospital Congress versarà sobre la transformació necessària dels sistemes de salut i socials, a través de la transformació dels serveis d’atenció a les persones per a millorar l’aportació de valor, el paper dels professionals i dels ciutadans en aquesta transformació, i com les noves tecnologies multipliquen aquest potencial de canvi. 

Des de l’ACDI us animem a participar en aquest trobada científica que marcarà un abans i un després en el món de la gestió sanitària i social.

 

ACDI: C/ Galileo, 303-305. 08028 Barcelona. Espanya  |  secretaria@acdi.cat - juntadirectiva@acdi.cat  |  tel.: +34 902 190 848 - Fax: +34 902 190 850
Desenvolupament Web: GRUPO FERPUSER